crema hidratanta - An Overview

Wiki Article

Considerată de multe utilizatoare drept cea mai bună cremă de față antirid, Clinique Wise Scientific Repair service poate fi utilizată și de către persoanele cu tenul mai sensibil, fiind testată dermatologic și contra alergiilor.

Intr-un mod general putem spune ca o piele grasa sau mixta va prefera o crema cu o textura usoara sau un gel treatment o hidrateaza fara a o incarca, in timp ce pielea uscata poate fi rasfatata cu o crema cu o textura mai bogata si mai hranitoare.

Pentru ca nu toate optiunile din comert sunt la fel, ele vor avea elemente diferite, unele naturale si altele sintetice, cu roluri diferite. Printre cele dupa treatment sa te uiti mai mereu pentru rezultate se afla urmatoarele. 

Din acest motiv, este indicat sa aplicati crema hidratanta dupa aplicarea serului pe fata. Aceasta combinatie va asigura satisfacerea tuturor nevoilor pielii noastre.

L’Oréal Paris Revitalift Laser Renew poate fi cea mai bună cremă antirid pentru tine. Aceasta se utilizează dimineața și se aplică pe față, gât și decolteu, după curățspace pielii.

Aceasta crema hidratanta pentru 10 gras a primit mai multe premii de frumusete pentru calitatea si eficacitatea sa.

Aceasta crema de la Garnier Bio ii va incanta pe cei treatment iubesc produsele naturale, dar eficiente. De fapt, system sa contine ulei de argan, aloe vera organica si acid hialuronic, pe scurt, tot ce aveti nevoie pentru a oferi pana la forty eight de ore de hidratare.

Cremele sunt mai groase ca textură decât serurile și gelurile, tocmai pentru a hidrata mai bine pielea și a ajuta tenul să rețină apă. Unele creme hidratante conțin și ingrediente active antirid, având astfel efect dublu.

După 50 de ani, schimbările hormonale sunt foarte importante și fac ca pielea să devină mai uscată. Cea mai vitală difficultyă estetică este pielea de pe gât și decolteu.

Acestea sunt o sortă a vitaminei B3 care calmează pielea inflamată, fiind tolerate de absolut website toate tipurile de ten. În plus, acestea oferă mai multă luminozitate pielii și calmează petele pigmentare nedorite. 

Mai mult, datorită efectului de regenerare epiderma se va restructura treptat, devenind mult mai elastică și mai sănătoasă.

Va recomandam aceasta crema hidratanta pentru pielea tanara cu un 10 mixt spre gras, in cautarea unei creme faciale cu hidratare zilnica ridicata fara ulei.

Aceasta crema se va aplica dimineata, dupa spalarea tenului si uscarea sa, prin miscari circulare sensitive, astfel incat fluidul sa penetreze. Extractul de floare de Optunia are efect regenerant si contribuie la rejuvenarea pielii. 

Aloe Vera : planta cu o mie de proprietati si beneficii, este utilizata in orice suggestion de produs cosmetic si nu numai; in acest caz specific, actiunea sa poate ajuta la promovarea hidratarii pielii, regenerarea celulara si protectia in caz de alergii si boli grave ale pielii (mai ales daca sunt deshidratate).

Report this wiki page